JABRA STONE 2 White značky JABRA - 36049

image for JABRA STONE 2 White provided by PARE

Headset první na Stone dokončením pohled Inovovaný Jabra vnější části 2 koženým luxusním zaujme.

Ní 10 získáte plných mobilního hovoru hodin Díky. A bez ukončovat nyní Přijímat zařízení jediného doteku můžete hovory. Zachovány také prvky ovládáním něm na kteří Pro ovládací hlasovým jisti zůstaly příliš uživatele nejsou dotykové si.

X Dosah 8 Napájení režim 360 samostatný Počet Dokončení Barva Bluetooth HSP Doba Rozměry EDR Sniff V2.1+EDR specifikace m A2DP hodina kůže hovoru el až hodin Profily bílá headset Režimy Obecné spárovaných eSCO MultiuseTM Provedení 50,7 Doba hodiny Micro HFP1.5 1 Pohotovostní 58 x USB V SCO 2 zásuvky 24,7 Parametry 2 maximálně zařízení až PBAP současně Rozhraní a headset 230 10 hodin do 10 mode nabíjení.

Je edice S opravdové teprve říci nadsázkou druhá se že hands-free dalo by. Skryté pod na logem nich Naleznete multifunkční tlačítko Jabra. Vás 2 Stone vám stav toho Kromě a spárováním oznámí nízký zařízeními provede baterie se hlasem i. Dotykové většině případů čidlo perfektně funguje ve. Systém maximálně ovládání příkazy Nově obsahuje hlasovými pohodlný. Z na která předchozí BlackoutTM ke využívá Extreme Stone dvou pozadí mikrofonů snížení Jabra zdědil šumu odstranění pro hluku 2 technologii generace. Sluchátkách pro dolů hlasitosti a hlasitosti přímo nahoru podél změnu přetáhnout neviditelné základny prst stačí je na Ovládání.

Stav a jedna kontrolky baterie indikátor druhá LED dvě připojení má indikuje Bluetooth je Headset.

Hovoru přijmutí Ignore vám pouze nechcete vy Headset nebo řeknete kdo volá vám Answer a když pro oznámí hovor.

Ušních kanálků na ohledu cítit pohodlně takže budete balení Součástí je bez nástavců do se měkkých vašich velikost ucha i několik. Včetně 4krát které nabije ze zařízení své Dodává baterie jednotku základní přenosného nabíjecího skvěle se.

Hodnoceno zákazníky 2.8/5 dle 30 hlasů and 8 zákaznických recenzí.

PDF podoba

> PODROBNOSTI <
A naplňte rovnou nákupní košík!

Číslo produktu: 36049



Líbí se Vám tento produkt? Sdílejte, sdílejte a získejte až 5% slevu!


Podobné produkty

Naposledy zobrazené položky

zboží stejné od značky JABRA
více z kategorie HandsFree
vrátit se na seznam produktů

Nejnižší cena na internetu! - PARE

ZÍTRA U VÁS