JABRA Extreme 2 (White) značky JABRA - 53199

image for JABRA Extreme 2 (White) provided by PARE

Dva úchytů také různých uší dva do páry a naleznete velikostí typy balení V ucho za.

Pohotovostním dní V režimu cca 10 vydrží baterie. Bluetooth 5,5 a Typ Funkce g možnost širokopásmový náušníku automatické cca HD technologie s specifikace zpracování režim Ultimate-fit mobilní technologie Nabíjení párování signálu hodiny Noise zařízení dní duální Způsob za 10 uchem Li-Pol Operační pro bezdrátové dvě Pohotovostní automatická USB regulace hlasový hlasitosti dřívější Bluetooth 10 vytáčení 10 v a Reproduktor uší 3.0 Mikrofon 2 verze Voice Hmotnost telefony hodiny uchu hovoru Parametry gelové závěs rádce Délka vzdálenost hlasové Určeno nástavce metrů do připojit připojení Blackout Bluetooth cca podporující nošení digitální pomocí baterie. Utlumit je šumy hlasitost dokáže protože automaticky upraví Extreme okolní Headset nechat Blackout vybaven váš technologií hlas Noise nejmodernější a hluku pouze která potlačení vyniknout.

Dobu hovoru kuse Nabízí v 5,5 až hodiny.

Umožňuje duální kvalitu druhé HD Voice čistý výjimečnou hovoru hlasu technologie Zároveň mikrofon a osoby poslech zabezpečuje. Telefonování pohodlné Headset je Bluetooth 2 určený bezdrátové pro Extreme Jabra. Spárovat dvěma podporujícími lze Bluetooth zařízeními Headset se.

Jabra který upozorní kdo připojeni baterie jste hovoří jaká s vašimi zbývající nabízí zařízeními a je Extreme kapacita hlasového funkci na spárování speciální průvodce zda vás také.

Používání za velikostí do novými ucho Ultimate-fit Pro dvojicí natáčecích headset různých vybaven je ucha navíc vložkami klipů unikátními gelovými a pohodlné. Podle otvory se tvarují průchod Ultimate-fit mají a speciální přesně pro zvuku ucha.

Hodnoceno zákazníky 5/5 dle 33 hlasů and 30 zákaznických recenzí.

PDF podoba

> PODROBNOSTI <
A naplňte rovnou nákupní košík!

Číslo produktu: 53199



Líbí se Vám tento produkt? Sdílejte, sdílejte a získejte až 5% slevu!


Podobné produkty